Apply now

Consultant

  • Vlissingen of Capelle aan den IJssel

Onshore & Other positions

Who is our client?

Onze branche heeft zijn eigen dynamiek. De techniek, de zee, het internationale karakter en het projectmatig werken, zorgen voor een dynamiek die ongeëvenaard is. Wet- en regelgevel en (veiligheid) procedures hebben een grote invloed, ook op jouw werk. Je commerciële vaardigheden toepassen, klanten adviseren, je administratie voor elkaar hebben en bereid zijn zaken uit te zoeken, zijn daarom belangrijk en bieden diepgang aan de functie van Consultant. 

What will be your job?

Als Consultant ben je het gezicht van CSC Crewing voor kandidaten en klanten. Je zoekt, spreekt en matcht kandidaten met vacatures van onze klanten. Je adviseert en denkt mee met de klant over de bemanning van zijn/haar schepen.  Als geen ander voel jij je thuis in de internationale wereld van techniek en logistiek.

Natuurlijk ben jij commercieel vaardig. Opdrachten binnenhalen, resultaat boeken, daar doe je het voor. Je bent een echte relatiebeheerder die bij uitstek goed kan omgaan met mensen. Want in ons hele bedrijf draait om mensen en, door jou, ervaren kandidaten en klanten onze ‘personal touch’.

 

Wat ga je doen:

Je zoekt via diverse netwerken kandidaten voor jouw klanten.

Je spreekt dagelijks kandidaten: face to face, via telefoon, Skype en op locatie.

Je onderzoekt steeds de bemanningsbehoeftes van jouw klanten om zo nieuwe opdrachten te krijgen.

Je introduceert kandidaten bij klanten en verzorgt het totale proces waarbij je voor de administratie kunt rekenen op support van een collega.

Je onderhoudt contact met kandidaten tijdens hun project , zodat je weet wat er goed gaat en tijdig kan inspelen als er onverhoopt bijsturing nodig is.

Je verdiept je in (arbeid)wet- en regelgeving, visa-regels en werkvergunningen.

Je doet actief mee in activiteiten welke een verdere groei van de organisatie ten goede komen, zoals beurzen bezoeken en netwerkbijeenkomsten bijwonen.

Je verdiept je voortdurend in innovaties en nieuwe tools op het gebied van recruitment.

 

What are your qualifications?

 

Jij bent commercieel en thuis in de wereld van techniek of logistiek. Daarnaast heb jij:

HBO werk- en denkniveau;

Enige jaren ervaring in een functie met veel klantcontact; bijvoorbeeld Intercedent, crewing manager, consultant.

Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling;

Je geniet van het uitbouwen van relaties met bestaande klanten en daarnaast laat je natuurlijk de kans niet liggen als je mogelijkheden ziet bij nieuwe klanten.

Al eerder internationale ervaring opgedaan; bij voorkeur in de crewing.

Je bent een kei in operationele taken met eigen verantwoording en vindt het leuk om uitdagingen aan te nemen. 

Begrijp je dat, onze klanten 24/7 actief zijn. Dit vragen we niet van jou, maar dat je soms buiten kantoortijden bereikbaar moet zijn vind je prima en draai je mee in het duty schema. 

Gedeeltelijk thuis werken is bespreekbaar.

 

 

What can you expect?

CSC Crewing is onderdeel van de Van Weelde Shipping Groep. We werven en selecteren de beste mensen uit binnen- en buitenland voor onze klanten in de volgende sectoren: Offshore, Maritiem en Project personeel. Met onze collega’s in Nederland, Litouwen en de Filipijnen gaan we samen voor resultaat. We zijn zuinig op onze mensen en naast een goed salaris kun je bij ons rekenen op een flexibele werkgevershouding, een divers team van collega consultants, goede koffie en kun je gebruikmaken van sportfaciliteiten (locatie Capelle aan den IJssel).

 

 

Who are we?

CSC Crewing BV is een Nederlands crewing agency,. Onze klanten zijn Internationale scheepseigenaren. Wij plaatsen professionals bij onze klanten in de maritiem, offshore en energy industrie. CSC Crewing heeft twee  eigen kantoren in Nederland(Capelle aan den IJssel en Vlissingen) , Litouwen en de Filippijnen en een wereldwijd netwerk van agentschappen.

 

 

 

How do you apply?

Heb je vragen, bel, app of mail met Jelena, via +31 10 66 66 060.

Apply

Contact person

Jelena Popovic

Recruitment Consultant

Share this vacancy