Apply now

EU CTV Maroff's wanted

  • Rotterdam

  • Specialized ships

Ship

Who is our client?

Onze klant is bezig met een project in de Nederlandse, Duitse en UK wateren.

Hun schepen zijn voornamelijk werkzaam in de ofshore/ windmolenparken en assisteren daar bij het vervoeren van werklieden van de wal naar de parken en vice versa.


What will be your job?

Voor onze klant zijn wij op zoek naar zowel ervaren als startende Maroff’s om er komend jaar een mooi seizoen van te maken aan boord van hun CTV’s, oa in de Nederlandse, Duitse en UK wateren.

Startende Maroff’s aan boord van CTV’s zullen intern/ aan boord opgeleid worden tot Maroff’s die oa in staat zijn geheel zelfstandig te manouvreren en de CTV aan te meren (specifiek op projecten waar in 12 uurs diensten wordt gewerkt).

Van de ervaren Maroff’swordt verwacht dat zij geheel zelfstandig kunnen manouvreren op 24uurs/ de complexere projecten.  

De tornen zijn op basis van 4 weken op/af en wij kunnen een contract van bepaalde tijd aanbieden (+/- 6mnd) wanneer de samenwerking voor alle partijen een succes blijkt. Het seizoen loop van ongeveer eind maart tot en met September, afhankelijk van oa het weer.

What are your qualifications?

Je bent in het bezit van vaarbevoegdheid Chief mate 3000 GT en 2nd engineer 3000 KW. 

Je bent in het bezit  van een zeemansboek en een geldige medische keuring.

Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal is erg belangrijk. Ook waarderen wij een flexibele houding ten aanzien van de werktijden.

What can you expect?

CSC crewing is een no-nonsense en zeer toegankelijk bedrijf. Één van de redenen waarom zeevarenden zich bij ons thuis voelen.

Who are we?

CSC Crewing BV is een Nederlands crewing agency. Wij leveren professionals aan de maritiem, offshore en energy industrie. CSC Crewing heeft een eigen kantoor in Nederland, Litouwen en de Filippijnen en een wereldwijd netwerk van agentschappen.

How do you apply?

Solliciteer nu gelijk of neem bij vragen contact op met de consultant.

Apply

Contact person

Jelena Popovic

Recruitment Consultant

Share this vacancy